Spachtelputz

Het mooiste voordeel van spachtelputz is en blijft het op kleur aanbrengen. Het kleurpigment wordt toegevoegd en door de putz heen gemixt. Hierdoor is de spachtelputz door en door gekleurd en bij een eventuele beschadiging zal u geen kleur verschil zien.

Mocht u de kleur na een tijdje zat wezen dan kan u een stukadoor inschakelen om de wanden of plafonds een nieuwe kleur te geven met latexverf. Spachteputz is ten alle tijden zowel binnen als buiten overschilderbaar. Chique Wonen heeft alle benodigde expertise hieromtrent in huis.

Onderhoud

Mocht het nu zo wezen dat u op een een of andere manier vlekken of vuiligheid op de muren krijgt dan is spachtelputz zeer makkelijk te reinigen met een borstel en wat lauw water.

Bij eventuele vlekken die er wat moeilijker van af willen gaan kan u een sierpleisterreiniger gebruiken. Bij het gebruik van deze reiniger zal uw muur of plafond weer als nieuw zijn. We kunnen u hierbij ook adviseren! Neemt u vrijblijvend contact met Chique Wonen op!

Chique Wonen Stukadoors

___________________________

Voor stucwerk van exceptionele kwaliteit kunt u prima terecht bij Chique Wonen Stukadoors. We denken altijd mee met onze klanten en onderscheiden ons door altijd een stapje verder te gaan dan de concurrentie. Neemt u vrijblijvend contact op met ons!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button