Ornamentwerk

Ook het plafond verdient de nodige aandacht. En met een ornamentaal plafond zet u de kroon op uw kamer. Uw kamer krijgt een chiquer uiterlijk en oogt ook nog eens groter. Chique Wonen Stukadoors kan u helpen met deze oplossingen.

De Grieken en de Romeinen hielden zich al uitgebreid bezig met verschillende versieringen op bouwwerken. Deze ambacht heeft sindsdien niet meer stilgestaan met als gevolg dat er voor elke periode uit de geschiedenis een aparte stijl is ontstaan.

Of u nu een prachtig oud herenhuis bezit of u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwbouwwoning, met lijsten en ornamenten geven we iedere woning een unieke uitstraling. Helemaal omdat we ze in verschillende maten en vormen kunnen aanbieden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Chique Wonen Stukadoors

___________________________

Voor stucwerk van exceptionele kwaliteit kunt u prima terecht bij Chique Wonen Stukadoors. We denken altijd mee met onze klanten en onderscheiden ons door altijd een stapje verder te gaan dan de concurrentie. Neemt u vrijblijvend contact op met ons!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button